SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Mureș este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii mureșene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

 

În acelaşi timp, FCM pune la dispoziţia companiilor mureșene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizează servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei lor din teritoriu. Cunosc în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât se pot adapta mult mai bine nevoilor locale.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

SC Donautal SRL este o companie reghineană specializată pe ”Producția de dispozitive, aparate și instrumente medicale și de laborator.”

Suntem cunoscuți în România încă din 1998, iar experiența noastră în plan internațional este marcată de o tradiție de peste 110 ani, compania Gedeon Richter existând încă de la începutul secolului trecut. În prezent Gedeon Richter este unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din Centrul şi Estul Europei. În calitate de companie multinațională, Gedeon Richter este prezentă în 38 de țări, având 5 facilități de producție, 29 de reprezentanțe și 27 de subsidiare comerciale.

 

Fabrica de medicamente de la Târgu Mureș a beneficiat de o dezvoltare constantă, produsele dezvoltate și fabricate de Gedeon Richter România fiind preluate în portofoliul întregului grup Gedeon Richter.

SC Fomco Solar Systems, din anul 2011 s-a axat pe proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor Fotovoltaice atât industriale (montate pe câmp deschis și acoperișuri) cât și rezidențiale. Am angajat ingineri de profil, am participat la diferite școlarizări în străinătate și am dezvoltat câteva proiecte fotovoltaice în țară. Oferim consultanță, proiectare, execuție, punere în funcțiune și mentenanța parcurilor fotovoltaice de diferite dimensiuni.

OrtoProfil este liderul producătorilor de dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze, talonete, ghete ortopedice, ciorapi medicinali.

A luat ființă în 2002 în Reghin având ca profil de business construcții și instalații. Dezvoltăm parteneriate strategice cu toate verticalele aferente profilului nostru principal de activitate, și suntem în măsură a oferi soluții complete, de la proiectare, construcție, echipare completă, etc. TOTUL la cheie.

Activăm pe piața gazelor naturale din anul 2008, echipa noastră are angajați cu experiență în domeniu, oferim servicii de ce-a mai înaltă calitate la prețuri avantajoase. Soluțiile noastre se compun dintr-o ofertă la cheie pentru satisfacerea clienților.

 

În domeniul gazelor naturale suntem autorizați ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei). În prezent societatea implementează standardul ISO 9002 pentru asigurarea calității în producție, montaj și service.

Maviprod este o afacere de familie înființata in 1993, activând în zona comerțului cu piese de schimb pentru utilaje agricole și forestiere. Maviprod are 15 puncte de lucru în țară și străinătate, deținând în proprietate fabrica de tractoare, utilaje agricole și forestiere: IRUM. Maviprod reprezintă în România interesele unor firme internaționale de prestigiu ca: Perkins, Atlas Copco,Tajfun, Logset.

Uniprest Instal Srl este o firmă specializată În instalatii și echipamente de încălzire, cu o cunoaștere excelentă și o experiență vastă în logistică precum și într-o gamă largă de produse HVAC, societatea oferă valoare adăugată clienților lor. Firma urmărește tendințele generale ale pieței de instalații prin introducerea produselor noi apărute.

Politica Uniprest Instal este satisfacerea nevoilor clienților prin servicii complete, astfel găsiți la noi produse de cea mai bună calitate și puteți beneficia de consultanță tehnică și sfaturi practice. Totodată dorim să oferim avantaje clienților noștri prin oferte speciale, livrare gratuită, acces la produsele inovative în domeniu.

MobilaDalin este o companie românească producătoare de mobilier tapițat care activează pe piața din România începând cu anul 1992. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, MobilaDalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România.

SPF Media este o firmă de publicitate și media exclusivă online. Activăm pe un segment specific de gaming pe piețe internaționale. Folosim algoritmi automatizati pe mai multe din site-urile noastre pentru procesarea si afisarea datelor pentru utilizatori si pentru nevoile noastre interne. Acești algoritmi au fost dezvoltați în totalitate de firma noastră.

Triplast este povestea de succes scrisă atât pentru clienții noștri cât și pentru echipa noastră. Totul a început în anul 2002 la inițiativa a trei oameni de afaceri, cu capital 100% românesc. Misiunea noastră este dezvoltarea soluțiilor noi dar și îmbunătățirea continuă a celor deja existente. Resursele și atenția noastră sunt concentrate continuu asupra nevoilor clienților. Am rămas fideli unei game restrânse tocmai pentru a înțelege cât mai bine scopul produsului pe care îl fabricăm.

Valorile nostre sunt pasiunea, perseverența, corectitudinea și focusarea asupra clientului. 15 ani de perseverență au construit ceea ce suntem acum, un nume cunoscut pe piața de profil. Nu am fi reușit fără pasiune, fără să avem o atitudine corectă față de coechipieri, clienți și competitori. Clienții noștri reprezintă cel mai important reper in activitatea de zi cu zi și au o contribuție majoră în deciziile pe care le luăm.

De peste 50 de ani, Hirschmann Automotive este un partener de bază care vine cu soluții inovative în domeniul tehnologiei conectoarelor auto. Gama de produse cuprinde o varietate de componente mecatronice, senzori smart și elemente de acționare, conectori și sisteme de conectare, kit-uri de cablaje pentru diverse aplicații din zonele de siguranță și suprasolicitare ale automobilelor.

Lynx Solutions este o companie care furnizează servicii IT și are focusul pe livrarea de soluții de aplicații personalizate pentru afaceri. Suntem prezenți activ pe piața dezvoltării de software din 2003 iar în prezent avem angajați peste 40 de profesioniști. 

Remex este o companie reghineană care produce mobilier din stejar.

Suntem unul din principalii distribuitori pe piaţa întreţinerii industriale şi agricole din România. Ne adresăm în principal unităţilor de producţie industrială şi agricolă din zonele apropiate de punctele de lucru precum şi magazinelor de profil din toată ţara. Activăm din 1992 iar de atunci şi până astăzi am acumulat un portofoliu tot mai vast de produse şi mărci comercializate, ne-am format un sistem de lucru organizat, eficient şi o echipă tot mai dinamică şi mai profesională în concordanţă cu cererea şi numărul de clienţi.

S.C. FORUM INDUSTRY S.R.L. este o societate cu capital integrat privat românesc și activează pe piața din România încă din 2003, în calitate de producător al produselor PROlift® și de deținător al mărcii comerciale PROlift®.

PROlift® este cea mai completă marcă din România în ceea ce privește sistemele de ridicare. Produsele distribuite și/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite în domeniul maritim, industrial, al construcțiilor civile sau industriale.

S.C. COMTERM INVEST S.R.L. a fost inființaă în 1999, capitalul este integral privat, firma fiind o afacere de familie. COMTERM INVEST este o firmă specializată în lucrări de instalații termice si tehnologicecazane termice industrialeinstalații de incălzire civile și industriale, construcții civile și industriale, construcții de rețele de apă și canalizare, confecții metalice diverse.

Firma Diana Trans SRL (Localitatea Chețani, Jud. Mureș) comercializează o gamă largă de tractoare , utilaje agricole, constucții și piese de schimb. Fiind distribuitor autorizat in Romania al produselor Akpil, RolmakoBiardzki, Bomet, Meprozet, Ursus, Moldagrotehnica, Agromerkur, Granit, Kramp, Bepco, Menke și nu numai, aducem calitatea produselor partenere pe piață din Romania. Efectuăm reparații pentru furtunuri hidraulice, sertizări și mufări după comandă.

Fondată în 2003, Amplusnet este o companie cu capital integral privat românesc, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de soluții informatice pentru îmbunătățirea proceselor de afaceri și consultanță în domeniul IT.

Portofoliul Amplusnet conține aplicații web, soluții eCommerce și eBusiness, soluții de monitorizare a personalului și a infrastructurii IT, aplicații de protecție online, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate.

 

Anul 2006 marchează momentul înființării companiei SVT Electronics, cu un capital integral privat și un concept de afacere 100 % românesc.

 

Începuturile activităţii noastre s-au centrat pe dezvoltarea de echipamente electronice diverse, din domeniul electronicii industriale, în cadrul unor parteneriate cu firme de renume mondial, dintre care Fujitsu Microelectronics este un exemplu. Iar experiența concretă în acest domeniu a reprezentat câștigul nostru. Începând cu anul 2007 am demarat producerea de produse proprii, cu scopul clar declarat de a ne poziția în rândul furnizorilor de top, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Echipa noastră de ingineri reprezintă inima business-ului nostru.

 

Business-ul nostru este axat pe 2 direcții principale:

 

  1. Dezvoltarea și vânzarea de produse proprii: Echipamente pentru descărcarea Tachografelor digitale și prelucrarea datelor ; Echipamente de comunicare industrială; Sisteme de control acces și de pontaj; Soluții de identificare RFID și de identificare biometrică.
  2. Comercializarea de echipamente industriale provenite din import.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, deghizată într-o competiție de înot.

Având la bază un mecanism atractiv, creativ, dar mai ales eficient de a strânge bani, îți oferă ocazia perfectă de a te implica și a face parte din schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Mecanismul este unul simplu, împărțit în trei etape: înscrierea proiectelor, înscriere echipelor de înotători și înscrierea susținătorilor.