SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Mureș este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii mureșene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

 

În acelaşi timp, FCM pune la dispoziţia companiilor mureșene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizează servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei lor din teritoriu. Cunosc în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât se pot adapta mult mai bine nevoilor locale.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Suntem cunoscuți în România încă din 1998, iar experiența noastră în plan internațional este marcată de o tradiție de peste 110 ani, compania Gedeon Richter existând încă de la începutul secolului trecut. În prezent Gedeon Richter este unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din Centrul şi Estul Europei. În calitate de companie multinațională, Gedeon Richter este prezentă în 38 de țări, având 5 facilități de producție, 29 de reprezentanțe și 27 de subsidiare comerciale.

 

Fabrica de medicamente de la Târgu Mureș a beneficiat de o dezvoltare constantă, produsele dezvoltate și fabricate de Gedeon Richter România fiind preluate în portofoliul întregului grup Gedeon Richter.

Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor îngrășăminte minerale cu Azot (N) și complexe de tip NPK. Construcția instalațiilor  De pe platforma de la Tîrgu Mureș a început în anul 1962 și s-a desfășurat în mai multe etape, ocupând astăzi o suprafață de aproximativ 100 de hectare în partea de sud-vest a orașului.

 

În primăvara anului 2012, compania Azomureș a intrat în proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanți traderi de cereale și îngrășăminte la nivel mondial. În vederea creșterii capacităților de producție și totodată pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, noul acționar a început, în vara aceluiași an, derularea unui plan de investiții pentru modernizarea instalațiilor. Valoarea acestora a depășit suma de 240 de milioane de euro.

OrtoProfil este liderul producătorilor de dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze, talonete, ghete ortopedice, ciorapi medicinali. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piață, ocupă locul întâi în topul producătorilor și distribuitorilor de dispozitive medicale din România.

Cu peste 2700 de profenionaliști, Accenture România livrează servicii de o calitate ridicată pentru companii care activează în industriile: banking și asigurări, producție și distribuție, comerț, comunicare și tehnologie, energie și resurse.

 

Oferim foarte multe oportunități de formare a unei carieră în toate domeniile cheie în care activăm:

 

      Consultanță

  • București
     Digital

  • Cluj-Napoca
  • Târgu-Mureș
  • Timișoara
     Technologie

  • București
  • Iași
      Operations

  • București
  • Timișoara
  • Iași

 

 

Sediul principal este în București, la Westgate Office Park, dar oferim servicii pentru toți clienții birourilor pe care le avem în țară.

SC Donautal SRL este o companie reghineană specializată pe ”Producția de dispozitive, aparate și instrumente medicale și de laborator.”

SPF Media este o firmă de publicitate și media exclusivă online. Activăm pe un segment specific de gaming pe piețe internaționale. Folosim algoritmi automatizati pe mai multe din site-urile noastre pentru procesarea si afisarea datelor pentru utilizatori si pentru nevoile noastre interne. Acești algoritmi au fost dezvoltați în totalitate de firma noastră.

Maviprod este o afacere de familie înființata in 1993, activând în zona comerțului cu piese de schimb pentru utilaje agricole și forestiere. Maviprod are 15 puncte de lucru în țară și străinătate, deținând în proprietate fabrica de tractoare, utilaje agricole și forestiere: IRUM. Maviprod reprezintă în România interesele unor firme internaționale de prestigiu ca: Perkins, Atlas Copco,Tajfun, Logset.

Kastamonu Romania este rezultatul de success al unui plan de investiții impresionant atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic și uman. Parte a Hayat Holding, compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcesc din industria lemnului și unul dintre jucătorii de top din domeniu la nivel mondial, a preluat 98 % din acțiunile Prolemn în anul 1998, iar de atunci a inclus compania într-un amplu proces de diversificare și modernizare a producției.

După 14 ani de investiții continue, la Reghin funcționează o platformă industrială de prelucrare a lemnului, modernă și complexă, formată din 2 unități de producție distincte, în care lucrează peste 800 de angajați. Trecerea de la numele de Prolemn la Kastamonu Romania, începând cu luna aprilie 2012, a dorit să marcheze alienierea și integrarea completă a firmei la identitatea de grup a Kastamonu.

Kastamonu Romania este unul dintre cei mai mari producători de fețe de uși (panouri din HDF pentru uși celulare), producția anuală acoperind aproximativ 10% din cererea globală a acestei piețe. Odată cu punerea în funcțiune a noii fabrici de PAL, rezultatul unei investiții de 150 milioane euro, Kastamonu Romania se va poziționa de asemenea printre cele mai importante companii producătoare de PAL brut și melaminat din regiune.

Kastamonu Romania își propune să ofere atât clienților interni, cât și celor de export, produse într-o gamă variată, la calitatea impusă de standardele și normele internationale, la prețuri și termene de livrare corecte, ferme și adaptate cerințelor individuale.

MobilaDalin este o companie românească producătoare de mobilier tapițat care activează pe piața din România începând cu anul 1992. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, MobilaDalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România.

Remex este o companie reghineană care produce mobilier din stejar.

Transformăm în realitate concepte unice de semnalistică publicitară înca din anul 1949, cu pasiune și grijă la cele mai mici detalii. Suntem lideri pe piață în dezvoltarea și aplicarea de corporate design în România și Europa, având un portofoliu de brand-uri de renume, cărora le-am susținut imaginea prin produsele noastre de calitate superioară, cu garanție extinsă!
Astfel, putem oferi tot ce are nevoie un brand pentru promovarea vizuală, de la concept, design, consultanță și realizarea tehnică complexă, până la ambalare, livrare și montaj în cel mai scurt timp – LITERE și CONSTRUCȚII 3D, PANOURI ȘI CASETE LUMINOASE, TOTEME, STANDURI EXPOZIȚIONALE și ILUMINAT ARHITECTURAL.

Partenerul dumneavoastra de furtunuri cauciuc, furtunuri PVC, cuplaje și racorduri industriale, coliere și accesorii. BAGGERMAN BV SRL cu sediul în Reghin, judetul Mureș, este o societate cu capital mixt româno-olandez și importator direct al unei game diversificate de furtunuri industriale de joasă presiune (10-40 bari) pentru apă, aer, aburi, chimice, abrazive, etc., cuple de bronz, inox, aluminiu, polipropilenă și coliere.

 

Produsele sunt de calitate foarte înaltă și se fabrică în cea mai mare parte în  Elvetia dar și în alte fabrici renumite din Europa sub controlul strict al Baggerman. De peste 60 de ani compania Baggerman BV, cu sediul în Olanda, este lider pe piața din Europa la vânzarea de furtunuri flexibile, racorduri, cuplaje și accesorii pentru furtunuri. Produsele sunt livrate peste tot în lume, complet asamblate dacă este cazul, din depozitul din Roemond Olanda care are o suprafata de 14000mp.

S.C. FORUM INDUSTRY S.R.L. este o societate cu capital integrat privat românesc și activează pe piața din România încă din 2003, în calitate de producător al produselor PROlift® și de deținător al mărcii comerciale PROlift®.

PROlift® este cea mai completă marcă din România în ceea ce privește sistemele de ridicare. Produsele distribuite și/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite în domeniul maritim, industrial, al construcțiilor civile sau industriale.

Suntem unul din principalii distribuitori pe piaţa întreţinerii industriale şi agricole din România. Ne adresăm în principal unităţilor de producţie industrială şi agricolă din zonele apropiate de punctele de lucru precum şi magazinelor de profil din toată ţara. Activăm din 1992 iar de atunci şi până astăzi am acumulat un portofoliu tot mai vast de produse şi mărci comercializate, ne-am format un sistem de lucru organizat, eficient şi o echipă tot mai dinamică şi mai profesională în concordanţă cu cererea şi numărul de clienţi.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, deghizată într-o competiție de înot.

Având la bază un mecanism atractiv, creativ, dar mai ales eficient de a strânge bani, îți oferă ocazia perfectă de a te implica și a face parte din schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Mecanismul este unul simplu, împărțit în trei etape: înscrierea proiectelor, înscriere echipelor de înotători și înscrierea susținătorilor.