Anunț câștigători Științescu 4.0
July 3, 2021
Proiectele câștigătoare ale concursului de finanțare ȘTIINȚESCU 4.0   Vă anunțăm cu mare entuziasm, că s-a terminat jurizarea proiectelor înscrise pentru fondul Științescu 4.0 .În urma consultării cu finanțatorii fondului,  și interviurile cu coordonatorii proiectelor, am ales 3 proiecte care vor beneficia de finanțare.   Primul proiect selectat este ,, E vremea ta,, urmând să fie implementat de Palatul copiilor Târgu Mureș structura  Iernut .
Anunț câștigători Științescu-Uniprest 1.0 pentru fizică
July 3, 2021
Proiectele câștigătoare ale concursului de finanțare ȘTIINȚESCU-UNIPREST 1.0 pentru fizică   Vă anunțăm cu mare entuziasm, că s-a terminat jurizarea proiectelor înscrise pentru fondul Științescu-Uniprest 1.0 pentru fizică.
Am lansat ȘTIINȚESCU 4.0 și ȘTIINȚESCU-UNIPREST 1.0 pentru fizică
May 6, 2021

Dragi pasionați de științe,   Vă anunțăm cu mare entuziasm că a sosit momentul mult așteptat de către echipa ȘTIINȚESCU Mureș  și, credem noi, că și de comunitatea STEM din județul nostru!
Lansare ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie 2.0
October 27, 2020
Dragi pasionați de științe,   vă anunțăm cu mare entuziasm că a sosit momentul mult așteptat de către echipa ȘTIINȚESCU Mureș  și, credem noi, că și de comunitatea STEM din județul nostru!   Pe data de 28 octombrie am lansat a doua ediție a fondului ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie.
SCRISORI DE INTENȚIE I Prelungire termen PÂNĂ pe 3 MARTIE!
March 1, 2019
FII PROFU' ȘTIINȚESCU!   APLICĂ la programele de finanțare ȘTIINȚESCU 3.0 și ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie adresate profesorilor care predau științe exacte!
Comunicat presă ȘTIINȚESCU MUREȘ 3.0 și ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie
February 15, 2019

Dragi pasionați de științe,

 

a sosit momentul mult așteptat de comunitatea ȘTIINȚESCU Mureș iar pe data de 14 februarie am lansat oficial fondurile ȘTIINȚESCU MUREȘ 3.0 și ȘTIINȚESCU - RICHTER pentru chimie.

Lansare ȘTIINȚESCU MUREȘ 3.0 și ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie.
February 8, 2019
Dragi pasionați de științe,   vă anunțăm cu mare entuziasm că a sosit momentul mult așteptat de comunitatea ȘTIINȚESCU Mureș iar pe data de 14 februarie, începând cu ora 13:00, vom avea lansarea oficială a fondurilor ȘTIINȚESCU MUREȘ 3.0 și ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie la Hotel Plaza Tîrgu-Mureș.
Comunicat I Câștigători Științescu Mureș
January 12, 2018
Avem plăcerea, pe această cale, de a anunța proiectele care au câștigat finanțare în ediția a II-a a Fondului Științescu Mureș.
Lansare Fondul Științescu Mureș – Ediția 2.0
September 20, 2017
Fundația Comunitară Mureș (FCM) lansează marți, 14 noiembrie de la ora 11:00 AM, ediția 2.0 a programului de finanțare “Fondul Științescu Mureș”, prin care-și propune să stimuleze pasiunea pentru științele exacte a copiilor și tinerilor cu vârsta între 6 și 19 ani.